Read Time:2 Minute, 5 Second

Een verhuizing is toch vaak erg stressvol, omdat het een overgang is naar een nieuwe en vaak onbekende situatie en waarbij ineens al jouw spullen in een dag overgebracht moeten worden. Door met de juiste bescherming van Kortpack te werken kun je dit veilig laten verlopen.

Waar je aan moet denken bij de verhuizing

De verhuizing verloopt toch in veel gevallen best wel onoverzichtelijk waardoor er vaak slordig ingepakt wordt en de dozen vaak in de verkeerde ruimtes terechtkomen, waardoor je vooral in de eerste dagen in je nieuwe woning nog erg veel aan het slepen bent met alle verhuisdozen die op je nieuwe adres aangekomen zijn. Dit kun je al vrij gemakkelijk voorkomen door vooraf goed na te denken over een structuur en deze vervolgens met je verhuisploeg te delen, maar dan is het tijd voor het overbrengen van de spullen en de manier waarop je dit het veiligste en het beste uit kunt voeren. Je wil tenslotte geen kapotte spullen wanneer je de doos in de nieuwe woning opent.

Goede bescherming in de doos

Wanneer je kwetsbare spullen in een doos inpakt, dan is het belangrijk om de spullen goed te beschermen. Dit kun je doen met verschillende beschermingsmaterialen zoals luchtkussen plastic. Zo voorkom je dat de spullen los door de doos kunnen vliegen en veel gevoeliger zijn voor een val. Het is erg belangrijk om je spullen goed te beschermen, zodat je weet dat alles op de juiste manier overgebracht kan worden en dat al jouw spullen ook weer in hun geheel uit de dozen gehaald kunnen worden zoals bijvoorbeeld het complete servies. Beknibbel daarom niet op de juiste materialen, want als de producten wel sneuvelen tijdens de verhuizing, dan liggen de kosten natuurlijk toch wat hoger.

Hoezen voor meubels aanschaffen

Dat je de kleine spullen goed moet verpakken, is inmiddels wel duidelijk, maar het is ook aan te raden om vooraf goed te denken aan de bescherming van je meubels, omdat een kras uiteindelijk vaak sneller gemaakt is dan dat je voorafgaand aan de verhuizing zou denken, kun je dit maar beter gewoon voorkomen. Je hebt speciale hoezen voor meubels zodat je bijvoorbeeld een hoes om je bank zou kunnen doen om kleine scheurtjes of beschadigingen te voorkomen, maar ook zijn er speciale hoezen die er zijn om jouw matras te kunnen beschermen. Zo weet je dat deze meubels goed over zullen komen en dat ze weer als nieuw in je nieuwe woning kunnen staan en deze nog jarenlang mee kunnen na deze verhuizing.

Previous post Wat is het verschil tussen heren- en vrouwenwerkschoenen?
Next post HAAL DE WARMTE IN HUIS