Read Time:1 Minute, 36 Second

Nu de dagen donker en koud zijn is het gezellig om binnen de kaarsen aan te steken en onder een dekentje te kruipen. Met de vrolijke kaarsen van Sissy-Boy haal jij de warmte in huis! De kaarsen zijn te mixen en matchen met de bijpassende kandelaren, zodat jij jouw persoonlijke sfeer kunt creëren.

 

Mix & match

Met de glazen kandelaren van Sissy-Boy kan je eindeloos mixen en matchen! Ze zijn er in verschillende kleuren en twee verschillende vormen. De bubble kandelaren zijn leuk om een speelse sfeer mee te creëren. Met de hoge kandelaren hou je het iets rustiger of combineer ze juist met de bubble kandelaren. Hou je van print? Mix dan de kandelaren met de kaarsen met een dessin, zoals strepen, klavertjes of hartjes. Hou je meer van rust en eenvoud? Ga dan voor de diner- of sierkaarsen in de kleuren die jij mooi vindt! Of zet een draaikaars tussen de collectie voor de afwisseling.

 

Maak een statement

Hou je van unieke woonaccessoires? Dan ben je bij Sissy-Boy aan het juiste adres! Met de unieke kandelaren maak je een statement in jouw interieur. Zo kan je met de kandelaar met 3 armen jouw drie favoriete kaarsen laten branden, wat zorgt voor extra sfeer. Daarnaast is deze kandelaar al een prachtig item op zichzelf. De staande kandelaar zorgt voor eenvoud, maar maakt toch een statement door de donkere kleur. Wil je een lege muur opvullen met iets unieks? Hang dan de hangende kandelaar op en zet er een kaars in die de kale muur een andere look geeft!

 

Een romantische en elegante uitstraling

Met de gouden brass kandelaren van Sissy-Boy creëer je een romantische en elegante uitstraling. De kandelaren zijn er in unieke vormen en leuk met elkaar te combineren! Zoals de macarons, canele of croissant. Hou je meer van eenvoud? Ga dan voor een gouden waxinelichthouder of een kandelaar van glas en metaal!

Previous post Zo verhuis je je spullen veilig
Next post De best mogelijke slaapkamer voor jou