Read Time:1 Minute, 44 Second

Ik heb een huis verkocht en volledig laten omtoveren. Ik woon best wel mooi en groot. Ik woon in een heel erg groot gebied met weilanden. Mijn huis was alleen niet zo heel erg modern. Daarom heb ik bijna alles laten verbouwen. Ik heb lang zitten sparen maar dan heb je uiteindelijk wel wat. Ik had in gedachten om een moderne sfeer te creëren. Ik heb hier bewust voor gekozen want vind dat er altijd wel heel gaaf eruit zien. Hierbij is het de kunst om alles heel strak te laten overkomen. Alles moet kloppen.

Hoe ziet het eruit?

Ik ben begonnen met de keuken. De keuken deur is een zwarte stalen deur die perfect loopt met de lijnen van de keukenkastjes. De strakke overloop komt hier in goed terug. Het is een witte keuken met een zwart aanrecht. De keuken heeft zwarte accenten. Dit komt goed overheen met de stalen binnendeuren. De keukentafel is groot en gemaakt van een mooi soort hout. De woonkamer heeft ook weer dat zwarte met wit maar ook een soort hout zoals de keukentafel. De woonkamer heeft een luxe uitstraling. Een mooie grote bank. Geen hoekbank want dat haalt voor mijn gevoel een beetje de luxe uitstraling weg. Het is een lichtbruine bank. Want een te lichte bank word snel vies en een zwarte bank maakt de ruimte te donker. Ook komt er weer de stalen deur terug van de gang naar de woonkamer. Zelfs de gang is aangepakt met nieuwe verf en nieuwe deuren. De hele begane grond is aangepakt en ik ben er natuurlijk hartstikke blij mee. Ik ben het meest blij met de stalen binnendeuren op maat want die geven precies de finishing touch die ik zocht.

Als je gaat verbouwen zorg dan dat je een heel plan hebt en weet van te voren wat je wilt. Het is een essentieel. Als je niet precies weet wat je wilt en nog niet alles is geregeld kan de verbouwing nog veel langer duren. Dit wil je natuurlijk niet want je wilt gewoon zo snel mogelijk weer normaal leven.

Previous post Je woning optimaliseren
Next post De essentie van deurbeslag in een woning