Read Time:2 Minute, 17 Second

Wanneer je een nieuwe keuken laat plaatsen of je jouw keuken laat vernieuwen wil jij natuurlijk dat jouw keuken de blits maakt. Hij moet niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Met een 3 in 1 keuken kraan van HOWAT vul jij in een handomdraai de pannen met kokend water en ook een kopje thee maken scheelt je enorm veel tijd.

Een kraan met perfectie

De kokend water kraan wordt tegenwoordig steeds populairder, je ziet ze in steeds meer keukens terug. Dat is niet zo vreemd; een 3 in 1 kokend water kraan brengt je namelijk heel wat gemak. De kraan die streeft naar perfectie is dan ook een kokend water kraan van HOWAT. De kranen zijn gemaakt van de beste kwaliteit, zijn gemakkelijk te installeren en ook nog eens compact. Daarnaast zit er uiteraard 24 maand garantie op de kraan en is het beleid bij HOWAT; niet goed, dan krijg jij jouw geld terug!

Een blikvanger in de keuken

De verschillende kokend water kranen van HOWAT hebben een chique, stijlvol en modern uiterlijk. Bovendien zijn ze in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Hierdoor kan jij de kraan matchen bij de stijl van jouw keuken. De koken water kraan zal dan ook een echte blikvanger zijn. Ook erg prettig: je aanrecht blijft heerlijk overzichtelijk doordat de waterkoker er niet meer hoeft te staan. Nog mooier: de kraan neemt weinig ruimte in beslag, dat zal je aanzienlijk in ruimte schelen.

Wat dacht je van een zwarte keuken kraan?

In steeds meer keukens zien we de zwarte keuken kraan terug. Maar ook in de badkamer is dit een uitblinker. Wil je echt pronken met je keuken? Match dan een zwarte keuken kraan met een zwarte wasbank. Wanneer je een echte luxe keuken kraan in de kleur zwart wilt hebben ga dan voor de 3 in 1 kokend water kraan van HOWAT. De fijne opties en het luxe design is iets wat onmisbaar is in de moderne keuken van deze tijd. Ga je voor een stijlvolle hoekige kraan of juist voor een kraan met een ronde hals die straalt van elegantie?

Kinderslot op de kraan

Omdat we uiteraard graag onze kinderen en onszelf zich niet willen laten verbranden aan kokend water is de kraan van HOWAT uitgerust met kinderslot. Ook zal de kraan zelf niet warm worden, waardoor jij of je kind je niet zult verbranden aan de buitenkant van de kraan. Ook op veiligheid is dus gelet. Dat is misschien wel het allerbelangrijkste!

Een kokend water kraan kopen

Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk genieten van een kokend water kraan van HOWAT? Dat kan!! Een 3 in 1 kokend water kraan kopen van HOWAT doe je snel en gemakkelijk online. De kraan zal supersnel bezorgd worden.

Previous post Welke klassieke interieurstijlen zijn nog trendy in 2022?
Next post Tips om je slaapkamer optimaal in te richten