Read Time:1 Minute, 27 Second

Huis kopen Spanje is een gedachte die we allemaal wel eens hebben denk ik. Mocht het niet bij een gedachte blijven maar wil je echt de stap zetten om een huis te kopen in Spanje dan is de Costa Blanca echt een aanrader. Deze kustlijn staat bekend om zijn witte stranden maar het heeft ook mooie baaien. De stranden bieden verschillende activiteiten voor bezoekers inclusief een bruisend nachtleven. Hieronder een overzicht van de mooiste stranden om te bezoeken wanneer je een huis hebt gekocht in Costa Blanca.

Playa El Altet

De Playa El Altet is een strand dat bekend staat om zijn rust en kristal helder water. Dit beeldschone en ongerepte witte zand is omringd door beschermde duinen en kun je bereiken via een steiger. Er zijn geen restaurants dichtbij dus je moet wel een leuke picknickmand inpakken en zelf wat mee nemen. Maar dit voegt juist wat extra sfeer toe aan je bezoek aan de Playa El Altet.

Playa La Caleta de Villajoyosa

Deze mooie kleine baai is opnieuw een nog niet ontdekt pareltje in de Costa Blanca en het is gevestigd in het zuiden van Villajoyosa aan het einde van een zandweg. De kustlijn met veel stenen is perfect om te snorkelen en het water is extreem helder. Het strand bestaat wel uit kleine stenen dus het is wel een advies om een matje mee te nemen als je hier een dag door wil brengen.

Playa San Juan


Dit zand strand is gelegen aan de rand van Alicante en is 3 kilometer lang. Een groot gedeelte van de restaurants en clubs zijn elke nacht open in de zomer. Je kunt hier verschillende water activiteiten beleven zoals windsurfen en kajakken. Ook zijn er strandbarretjes, strandwachten en fitnes plekken in de zomer.

Previous post Geen tijd om te koken? Maak deze gerechten!
Next post Waar komt de klok vandaan?