Read Time:1 Minute, 32 Second

Een makelaar schakel je in als je een huis gaat kopen of verkopen, maar je wilt natuurlijk ook dat dat goed, snel en zonder zorgen verloopt. De beste prijs moet eruit gehaald worden, dus het maximale wat erin zit moet er ook uit gehaald worden. Daarvoor heb je een complete strategie nodig en het juiste praatje om de onderhandelen slim en sterk te leiden.

Zekerheid en veiligheid

Bij een makelaar heb je zekerheid dat hij zijn uiterste best zal doen om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen en voor de beste prijs. Veiligheid heb je doordat de makelaar niks over het hoofd ziet en je dus niks vergeet, bijvoorbeeld een bodemvervuiling. Als je dit niet meldt en de koper ziet daardoor af van zijn koop, blijf je na de verkoop nog steeds verantwoordelijk voor de schade die er is.

Tijdwinst boek je ook door je huis bij een makelaar in de verkoop te doen, zij doen je huis in een etalage die door de geïnteresseerde koper veel gezien wordt. Hierdoor boek je grote tijdwinst op de verkooptijd. Zo had ik bij een makelaar in Hellendoorn mijn huis al binnen drie á vier weken verkocht, echt top.

Ook bedrijfspand voor de beste prijs

Ook bedrijfspanden, kantoren of winkelruimtes kunnen in de verkoop worden gezet, maar dit gebeurd dan bij een bedrijfsmakelaar die zich specifieert op het bedrijfsleven. Uit eigen ervaring met het bedrijf waar ik werk zijn we actief bij een bedrijfsmakelaar in Almelo. We willen ons bedrijfspand verkopen en die makelaar helpt ons dan met het vinden van de beste prijs en een nieuw pand dat vrijstaat. Het werkt eigenlijk wel een beetje hetzelfde als met huizen, taxaties en adviezen komen aanbod en het hele proces zoals bij een huis ook. Zonder een bedrijfsmakelaar kom je vaak nergens en kun je je zoektocht wel afblazen.

Previous post Een Makita decoupeerzaag is super veelzijdig
Next post Landelijk wonen in Twente