Read Time:1 Minute, 51 Second

Ga je verbouwen, verhuizen of moet simpelweg gewoon de garagedeur vervangen worden? Dat lijkt erg makkelijk maar niet alle garages vallen onder de standaard maten. Het kan dus zijn dat je een garagedeur op maat nodig hebt om te zorgen dat deze deur goed aansluit en goed werkt. Hieronder een paar verschillende soorten garagedeuren

Garagedeur zonder motor

Een garagedeur zonder motor is een stuk goedkoper dan een met motor. Zonder motor betekent dat je de garagedeur zelf naar boven moet trekken met behulp van een kabel. Dit is prima te doen als je de garagedeur niet elke dag gebruikt. Mocht je de garagedeur wel vaker gebruiken dan kan het nog wel eens lastig zijn om elke keer weer de garagedeur omhoog te heffen.

Garagedeur met motor

Maak je wel dagelijks gebruik van je garage of schuur? Dan is een garagedeur met motor een betere optie. Een elektrische garagedeur is dan misschien wel wat duurder maar is wel erg handig in gebruik. Een simpele druk op de knop zorgt ervoor dat de deur open en dicht gaat. Hier hoef je dus verder geen andere handingen voor te verrichten.

Garagedeur met loopdeur

Voor het geval je de garagedeur ook gebruikt als schuurtje waar je regelmatig wat spullen moet pakken of opbergen of als de garagedeur ook een doorgang is naar je huis of achtertuin is het wel handig om in de grote roldeur ook een gewone deur te hebben. Zo hoef je niet elke keer dat je de garage in moet de roldeur om hoog te trekken. Zorg wel dat je bij een loopdeur ook een slot hebt zodat je deze wel goed op slot kunt doen zodra je naar buiten heen gaat.

Garagedeur op maat

Goed, je hebt een keuze gemaakt in welk type garagedeur voor jou geschikt is. Maar nu de maten. Wat als jou deur niet onder de standaard maten valt. In veel gevallen moet je dan veel bij betalen om ervoor te zorgen dat de deur op maat gemaakt wordt. Dit hoeft niet bij Garagedeur Nederland, hier worden namelijk alle deuren op maat gemaakt zonder meerprijs. Ze werken hier niet met standaard maten dus ook voor jouw garage is er dus een passende en betaalbare deur te vinden!

 

Previous post Stap voor stap de inrichting van een leefruimte onder handen nemen
Next post De koop van jouw droomhuis