Partners

Alles in en om het huis

Deze woon website is een initiatief van diverse fabrikanten en leveranciers in de woon branche. U vindt op deze site overzichtelijk per kamer tips en adviezen over uw eigen woning en tuin.

Energie besparen of zelf opwekken

Een van de beste manieren om te besparen op de kosten in uw huis is om te besparen op energie. U kunt minder gas en elektra verbruiken door uw huis te isoleren. Een andere interessante optie is om zelf energie op te wekken met behulp van zonnepanelen.

Sfeervolle inrichting

Eén van de meest belangrijke elementen bij het inrichten van een huis zijn de meubelen en accessoires. Deze elementen bepalen voor een groot deel de sfeer en hebben uiteraard ook een praktisch nut. Je kunt uiteraard kiezen uit een heleboel stijlen elk met een geheel eigen effect. Bij de Meubelzaak Kötter Wonen in Oldenzaal geeft men graag advies over inrichting.

Anti slip vloeren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, door uw vloer of een betonnen oppervlak te behandelen met een anti slip behandeling voorkomt u gladde vloeren wanneer deze nat zijn. Nooit meer uitglijden!

Keukenapparatuur en aankleding

Uw keuken is niet compleet zonder handige en moderne keuken appratuur en benodigdheden. Er zijn tal van apparaten die u werk uit handen nemen, u aan een heerlijk resultaat helpen of de houdbaarheid ten goede komen. Heeft u uiteindelijk een heerlijk resultaat vergeet dan vooral niet de presentatie met borden, bestek, schalen en glazen om het geheel af te maken.

Meubel, Leer en textiel onderhoud

Of u nu op zoek bent om naar meubel onderhoud, reparatie of beschermingsproducten bij Onderhouders.nl bent u aan het juiste adres. Het assortiment bestaat onder andere uit toppers zoals was, teakfix en lakstiften.

IT Specialist

In uw woning wordt steeds vaker gebruik gemaakt van allerlei slimme technieken. De integratie van internet en IT netwerken wordt steeds complexer. Voor kleine bedrijven en zelfstandigen is het dan een goed idee om eens een te informeren naar de diensten van een IT specialist die u kan helpen bij de aanleg en onderhoud van uw apparatuur.

Sfeervol haardhout stoken

Voor veel mensen is er niet veel gezelliger dan een haardhout in een kachel of openhaard. Hoewel het simpel lijkt zijn er veel keuzes die u kunt maken in het type materiaal voor uw haardvuur. Er zijn diverse houtsoorten waarvoor geldt dat de hardheid van het hout de warmteopbrengst en het vlammenspel bepaald. Daarnaast zijn er ook nog alternatieven zoals houtpellets en houtbriketten.

Hou ongedierte buiten

Door de kleinste gaten komt de grootste narigheid. Door kieren en stootvoegen in uw woning komt veel ongedierte naar binnen zoals wespen, ratten en horzels die zich in uw spauwmuur nestelen. Ook muizen en ratten kunnen door deze openingen een weg naar binnen krijgen en veel schade maken. Met een bijenbekje schermt u de toegang tot uw woning af zonder de stootvoegen af te sluiten.

Jaren 30 uitstraling met hoge plinten

Hoge plinten en deurlijsten geven uw woning snel een stijlvolle jaren 30 uitstraling. Het is mogelijk om gladde plinten zonder profiel te plaatsen maar ook met profiel voor een klassiekere uitstraling. De plinten en architraven van mooieplinten.nl combineren een klassieke uitstraling met moderne materialen. Voor de bevestiging van uw plinten adviseren wij u hoogwaardige HighTack kit.

Speeltafels en sjoelbakken

Lekker ravotten in de tuin of in het huis. Voor de ontwikkeling van kinderen is het goed dat ze actief en competatief bezig zijn. Door speelattributen zoals een airhockeytafel, een sjoelbak of een tafeltennistafel in je huis of tuin te plaatsen stimuleer je positief en sportief gedrag. En het is ook nog eens gewoon leuk om zelf mee te spelen (met of zonder kinderen).

Vintage Recoloured Vloerkleden

Een prachtig en uniek vintage vloerkleed kan uw woon of slaapkamer een unieke en sfeervolle uitstraling geven. Deze kleden zijn tientallen jaren oude kleden die als nieuw opgeknapt zijn en vervolges voorzien zijn van een modieuze kleur (ook wel recoloured genoemd).

Eigen huis, eigen sfeer

U wilt u eigen sfeer in huis. In uw eigen huis moet u zich natuurlijk wel thuis voelen. U kunt op zoek gaan naar het huis dat het beste bij uw situatie past. Maar misschien nog wel beter dan zoeken is het realiseren van de woning die goed bij jou past. Geen compromissen sluiten op ruimte en sfeer, maar uw huis zoals u het wenst. Wilt u meer informatie over het laten bouwen van uw droomhuis? Kom dan naar Variahuis, de specialist in het realiseren van uw wens.

Combimagnetrons in huis

In bijna elke keuken zitten wel magnetrons en ovens. Erg handig, maar het kan nog handiger: de Combimagnetron! Kost minder geld, minder ruimte en heeft dezelfde mogelijkheden. Voor de verkoop en inbouw van Combimagnetrons kunt u terecht bij Inbouwmagazijn!

Goedkope terrastegels

Terrastegels zijn de basis van veel tuinen in Nederland. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Vaak zijn ze van natuursteen. Tuinmax heeft natuursteen terrastegels voor een lage prijs. In het assortiment komen terrastegels voor met de formaten 505×50, 60×60, 80×80 en 100×100 (in centimeters). Voor goedkope terrastegels bent u hier aan het juiste adres.

Eiken houten panelen op maat

Eiken hout wordt veel gebruikt binnenshuis. Meubels, deuren en soms zelfs muren en vloeren. Er kan op verschillende manieren mee worden gewerkt. Daarnaast vertoont eikenhout al verschillen binnen het soort, dus is er voor elk huis wel een bijpassende soort en kleur eikenhout. Van rustiek tot afgewerkt, van donker tot licht, eiken houten panelen voor meubels en meer vind u bij Woodstock. Woodstock levert eikenhouten panelen op maat.

Schuco kozijnen in Enschede?

De hoogwaardige Kozijnen van Schuco kunt het beste laten installeren door een erkende specialist. In Enschede raden wij van harte Profi Kozijnen aan voor uw kunststof kozijnen. Ook voor kunststof deuren, schuifpuien en dakkappellen bent u bij hen aan het juiste adres.

Renovlies behang

Wat is renovlies behang? En wat zijn de belangrijke dingen om te weten voordat je het aanschaft? Informatie die erg belangrijk is om te weten en die je vind bij hulp-bij-bouw.

Poortopeners voor bij u thuis

Een poortopener klinkt als een product voor rijke lui met een groot landgoed, maar het is voor iedereen. Denk aan uw garage, hek of een grote deur thuis. Overal kunt u poortopeners gebruiken. Voor informatie of verkoop van poortopeners moet u bij Portacon zijn!

Glazen bijzettafel

Een glazen bijzettafel is hetzelfde als een ‘normale’ bijzettafel, maar dan van glas.

Schakelmateriaal

Wanneer je alle schakelmaterialen wilt vervangen dat is het handig om deze in bulk aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld op https://www.voordeligschakelmateriaal.nl/

Steigerbuizen

Een echte trend in het inrichten van woningen zijn de steigerbuizen. Deze worden vaak in een woonkamer geplaatst om de ruimte nog meer aan te kleden. Op www.steigerpijp.nl vind je de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Veiligheid

Zorg ervoor dat inbrekers niet bij je sleutels kunnen. Een sleutelkluisje kopen zorgt ervoor dat al je sleutels veilig zijn.

Verhuizen

Heb je plannen om te verhuizen? Dan kan ik je aanraden om goed verhuismateriaal te kopen.

Andere partners